Foto Dusica Cvetkovic |
Potrebno je
150g pasulja iz konzerve ili kuvan sta vam je lakse
80g brasna
20g griza
2 ljute papirice
1 kasika paradajz sos
Malo aleve paprike
1 glavica crnog luka
1 sargarepa
1 cen belog luka
So
Biber
Ulje
Pola prasaka za pecivo
Priprema
Izmiksati pasulj,beli luk, so ,biber
,prasak za pecivo,brasno i griz. Gustinu regulisati sa vodom iz pasulja.
Kada dobijeno kompaktnu masu, ostavimo par minuta u frizideru dok se priprema ljuti sos.Luk i sargarepu izdinstati sve dok sargarepa nebude mekana zatim dodati paradajz , ljutu papriku ,alevu pariku ,so, biber. Dinstati jos par minuta. Zatim izmiksirati sve to dobro .U manju serpicu sipati ulje i vrelom ulju vaditi kasicicom smesu od pasulja i prziti. Kad porumene vaditi i ostaviti da se cede.
Probajte divne su
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар