четвртак, 1. фебруар 2018.

Zapecen karfiol sa besamelom

Foto Dusica Cvetkovic


Potrebno je.


1 karfiol
2 glavice crnog luka
250g besamela
3 jaja
300g parmezana
so,biber

Priprema:


Karfiol skuvati,i ostaviti da se ocedi.Na ulju proprzite sitno seckan luk,dodati karfiol,so i biber,dinstati 5 minuta.Skloniti sa vatre.
Jaja i besamel umutiti, sjediniti sa karfiolok i dodati parmezan 200g.Sve to lepo sjediniti i sipati tepsiju.

Odozgo pospite preostali parmezan,peci u rerni na 180 oko pola sata.
Prijatno!!!

Нема коментара:

Постави коментар

Posne Waffle sa bananama

Potrebno je 1.5 solja za caj brasna 6 kasike secera 1 kasicica praska za pecivo Prstohvat soli 50ml ulja 350ml mleka po zelji ja sam koristi...