недеља, 25. фебруар 2018.

Posne spagete sa gamberima



Potrebno je:

350g gamberi
3 cena  belog luka
1 glavica crnog luka
3 kasike sos od  paradajza ili ako imate  svez
1 sargarepa
320g  spargete
So biber
Ulje

Priprema

U lonac  staviti  sargarepu i pola luka  da se kuva . Kada se skuva izvaditi  povrce
Na ulju proprzite  baren  i svez  luk zatim dodajte  beli  i tri kasike paradajza dinstati par minuta.
Gambere  ubaciti i dve kutlace  supe  i dinstati  dok gamberi nebude  gotovi.
Spagete  ubacite  u supu  gde se kuvalo  povrce .Kada budu gotovo  iscediti  spagete dobro i sjediniti  sa gamberima i zaciniti  po ukusu. I odozgo  narendati  kuvanu  sargarepu.
Prijatno

Нема коментара:

Постави коментар

Posne Waffle sa bananama

Potrebno je 1.5 solja za caj brasna 6 kasike secera 1 kasicica praska za pecivo Prstohvat soli 50ml ulja 350ml mleka po zelji ja sam koristi...