Krompirusa dobro poznata svima i jako ukusna
Potrebno je
300ml vode
brasno po potrebi
so,biber
4,5 krompira
2 glavice crnog luka
ulje
Potrebno je
300ml vode
brasno po potrebi
so,biber
4,5 krompira
2 glavice crnog luka
ulje
Priprema:
Od brasna i vode i soli zamesite testo ne previse tvrdo i ostaviti pola sata da odmara testo.
Zatim podeliti na jufke 4 , 5 premazati uljem i ostaviti da odstoji jos sat vremena.
Na ulju proprziti luk i rendani krompir zaciniti po ukusu.
Od testa razvuci koru sto tanju, posuti fil ,zaviti u rolnu i redjati u tepsiju.Peci u rerni na 200, pola sata.
Prijatno
Od brasna i vode i soli zamesite testo ne previse tvrdo i ostaviti pola sata da odmara testo.
Zatim podeliti na jufke 4 , 5 premazati uljem i ostaviti da odstoji jos sat vremena.
Na ulju proprziti luk i rendani krompir zaciniti po ukusu.
Od testa razvuci koru sto tanju, posuti fil ,zaviti u rolnu i redjati u tepsiju.Peci u rerni na 200, pola sata.
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар