понедељак, 25. новембар 2019.

Dinstana teletina

Foto Dusica Cvetkovic

Potrebno je

Snicle teletine ja sam imala sa koskom (podkolenice)
Prazi luk
Sargarepa
Celer
Brasno
Casa belog vina
Supa
So ,biber
Maslac

Priprema

Meso posoliti i pobiberiti uvaljati u brasno ,maslac otopiti i isprziti meso sa obe strane. Dodati casu belog vina sitno seckan luk,sargarepu i celer poklopiti i dinstati dok ne uvri vino.

Foto Dusica Cvetkovic

Kada uvri vino postepeno dodavati supu sve dok meso nebude gotovo.
Sluziti uz zeljeni prilog
Prijatno

Нема коментара:

Постави коментар

Posne Waffle sa bananama

Potrebno je 1.5 solja za caj brasna 6 kasike secera 1 kasicica praska za pecivo Prstohvat soli 50ml ulja 350ml mleka po zelji ja sam koristi...