Foto Dusica Cvetkovic |
Potrebno je
Za koru
300-400ml vode ( moze iz 1 -2konzerve leblebija)
100g secer u prahu
100g brasna
100g mlevenog badema
Fil
240ml kokosovog mleka
120ml pavlake
400g bele cokolade
25g zelatina
1 kasicica limunovog soka
300g jogurt od kokosa
300ml pavlake.
Priprema
Vodu sipati u posudu za mucenje i staviti u frizider sat vremena ,zatim umutiti sve dok nepostane cvrst sneg. Dodati secer u prahu,brasno,badem i sve lepo umutiti varljacom .
Staviti u kalup i na 180 °C 20 minuta sa ventilatorom.
U serpu sipati mleko 120ml pavlake i cokoladu sve lepo sjediniti tj.cokolada da se otopi zatim dodati zelatin i sok od limuna kuvati par minuta.
Fil sipati u ciniju i ubaciti jogurt i sve lepo promesati staviti u frizider da se ohladi.
Pavlaku umutiti.
Filovati
Kora,fil,pavlaka i kokosovo brasno
Ja sam ostavila malo fila i oblikovala kugluce i ubacila unutra bademe.
Kremasta je mmmmmm
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар