Foto Dusica Cvetkovic |
10 belanke
30 kasika secera
2 kasike sirceta
Potrebno za krem
10 zumanke
250g secera
250 malacca
250g mlevenih oraha ili lesnika
6 kasike umucenog slaga
250g slaga
Dekoraciju
500g slag
Priprema
5 belanke umutiti u cvrst snek sa 15 kasika secera ,kada je umuceno dodati 1 kasiku sirca. Peci u zagrejanoj rerni na 120°C sat ipo do 2.
Tako spremiti i drugu koru.
Fil
10 zumnke i 250g secera umutiti dobro i fil kuvati na pari,kada je gotovo ostaviti da se ohladi .
Umutiti dobro maslac ubaciti mlevene orahe pa zatim ohladjen fil. Umutiti dobro i ubaciti 6 kasike umucenog slaga.
Filovati totru kora,zuti, slag pa.opet kora,zuti fila i slag odozgo
Нема коментара:
Постави коментар