Foto Dusica Cvetkovic |
Potrebno je
2 kasike gustina
300ml vode
2 kasike secera
3 kasike kokosovog brasna
200g keksa
2 kasike kakao
100ml otopljenog margarina
8g zelatina
375g yogurt od kokosa
250ml neutralne pavlake
Za dekoraciju
Cokolada
Kokosovo brasno
Priprema
U serpicu staviti 300ml vode,2 kasike gustina,3 kasike kokosovog brasna i 2 kasike secera.Skuvati i ostaviti da se ohladi.
Keks izmrviti dodati kakao i margarin i sve to dobro promesati. I staviti u okruglu tepsiju 24cm,oblikovati lepo. Staviti u zamrzivac 15 minuta.
Pavlaku umutiti dobro, ubaciti jogurt zatim onu smesu sto se ohladila i otopljen zelatin . Sve lepo umutiti sipati u tepsiju i staviti u zamrzivac sat ipo .
I po zelji dekorisete
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар