понедељак, 16. април 2018.

Corba sa pirincem i spanacem

Foto Dusica Cvetkovic
Potrebno je

250 gšargarepe (može i tikva)
120 gpirinča
100 gspanaća
1 glavicacrnog luka
1.5 lvode
30 gmaslaca ili margarina
2 kašičicesitno rendanog kačkavalja
malomaslinovog ulja

so

Potrebno je

Upržiti sitno seckan luk i rendanu šargarepu.
Dodati vodu i so po ukusu i ostaviti da vri 50 min.
Opran pirinač i spanać ubacite i kuvati još 15 min.
Skloniti sa šporeta i dodati maslac i kačkavalj, sve to lepo promešati.
Prijatno

Нема коментара:

Постави коментар

Posne Waffle sa bananama

Potrebno je 1.5 solja za caj brasna 6 kasike secera 1 kasicica praska za pecivo Prstohvat soli 50ml ulja 350ml mleka po zelji ja sam koristi...