Foto Dusica Cvetkovic |
Potrebno je
1 pakovanje kore
400g mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
250ml jogurta
3jaja
so
biber
3 soljice kisele vode
Priprema
Meso proprzite sa lukom i zaciniti,kada se sve lepo izdinsta ostaviti par minuta da se hladi,zatim promesajte sa jogurtom.
U tepsiju rasporediti kore sa sve cetri strane tako da veci krajevi strce da bi se posle moglo preklopiti.
Naguzvati par kora i odozgo posuti fim,zatim ponovo naguzvati par kora i odozgo fil sve tako dok se ne potrosi sav materijal, zatim lepo preklopiti pitu.
Nocem iseci na parcice zeljene i preliti prelivom od 3 jaja,3 case kisele vode i soli ,lepo utapkati da svi krajevi budu potoljeni .Peci u zagrejanoj rerni na 180°C 40 miuta.
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар