Potrebno je
1 pakovanje lisnatog testa
400g mlevenog mesa
50g parmezana
2 jaja
so ,biber
susam
Priprema
U jednu ciniju sjediniti lepo meso, jedno jaje,parmezan,so i biber.
Lisnato testo otvoriti i u sredinu staviti fil sa starne izeci na kajseve velicina 2 cm.
Zati prvo krajeve uviti i naizmenicno jedan po jedan kraj preklapati tako da sve bude lepo poriveno.
Premazati jednim umucenim jajetom i posuti susam odozgo i peci u zagrejanoj rerni na 180° C pola sata .
Prijatno
1 pakovanje lisnatog testa
400g mlevenog mesa
50g parmezana
2 jaja
so ,biber
susam
Priprema
U jednu ciniju sjediniti lepo meso, jedno jaje,parmezan,so i biber.
Lisnato testo otvoriti i u sredinu staviti fil sa starne izeci na kajseve velicina 2 cm.
Zati prvo krajeve uviti i naizmenicno jedan po jedan kraj preklapati tako da sve bude lepo poriveno.
Premazati jednim umucenim jajetom i posuti susam odozgo i peci u zagrejanoj rerni na 180° C pola sata .
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар