петак, 9. март 2018.

Karfiol u posnoj palvaci

Foto Dusica Cvetkovic



Potrebno je : 

1 veci karfiol
1 crvena paprika
4 ceslja belog luka
4 kasike paradajz sosa
1 kasika rendanog svezeg celera
1 kasicica ljute paprike
4 kasike maslinovog ulja
2 kasicice pinoli
1 sojina pavlaka
So,biber
Sveza rukola

Priprema : 

Karfiol skuvati u slanoj vodi oko 5,6minuta.
U jednu ciniju promesajte sitno iseckanu papriku zatim beli luk, celer, 4 kasike paradajz sosa, ljutu papriku, so biber.
Na maslinovom ulju proprziti sve to iz cinije , pinoli , dodati karfiol i pavlaku i dinstati jos 3 , 4 minuta . Servirti u tanjir i dodati rukolu.
Prijatno! !

Нема коментара:

Постави коментар

Posne Waffle sa bananama

Potrebno je 1.5 solja za caj brasna 6 kasike secera 1 kasicica praska za pecivo Prstohvat soli 50ml ulja 350ml mleka po zelji ja sam koristi...