четвртак, 22. март 2018.

Posne lazanje sa seitanom

Foto Dusica Cvetkovic


Potrebno je

300g seitan
4 sargarepe
2 glavice  crnog luka
1l paradajza
1 pakovanje  lazanje
So
Biber
Moskantni  orah
Maslinovo ulje
500ml besamel  sola

Besamel sos
80g gustina
100g margarina
1l mleka  (sojinog ili biljnog)

Priprema

Uprziti  luk  i sargarepu  sino  seckanu  ,seitan  samleti  i ubaciti  da se dinstata. Dodati zacine  i paradajz sos i dinstati  10 -15 minuta
Redjati  lazanje,sos pa besamel  i sve tako dok ima fila. Peci u rerni  na  180°C  pola sata.
Prijatno

Нема коментара:

Постави коментар

Posne Waffle sa bananama

Potrebno je 1.5 solja za caj brasna 6 kasike secera 1 kasicica praska za pecivo Prstohvat soli 50ml ulja 350ml mleka po zelji ja sam koristi...