Potrebno je
Pola tikve
1 crni luk
1 sargarepa
So
Biber
Maslinovo ulje
Vlasac
Priprema
Tikvu oprati i ocistiti i staviti da se kuva. Na maslinovom ulju izdinstati crni luk i sitno seckanu sargarepu.
Tikva kad je skuvana oljustiti i ispasirati je dobro i sjediniti je sa lukom i sve lepo zaciniti.
Kuvane spagete sjediniti sa sosom. Oodozgo posuti vlasac.
Prijatno
Pola tikve
1 crni luk
1 sargarepa
So
Biber
Maslinovo ulje
Vlasac
Priprema
Tikvu oprati i ocistiti i staviti da se kuva. Na maslinovom ulju izdinstati crni luk i sitno seckanu sargarepu.
Tikva kad je skuvana oljustiti i ispasirati je dobro i sjediniti je sa lukom i sve lepo zaciniti.
Kuvane spagete sjediniti sa sosom. Oodozgo posuti vlasac.
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар