Foto Dusica Cvetkovic |
Potrebno je
200ml mleka
1 kockica svezeg kvasca
1 kasika secera
Brasno po potrebi negde oko 500g mozda malo vise
1 solja 200ml jogutra
Soljica ulja
1 margarin
1,5 kg prazi luk
So
Biber
Priprema
U mlako mleko dodati kvasac i secer kada se kvasac otopi zatim dodati solju manju jogutra ,ulje i brasno i polako sve to zamesite u glatko testo .
Podeliti na 6 loptica i ostaviti pola sata nadodju.
Margarin otopiti
Proprziti prazi luk na ulju i ostaviti da se ohladi za to vreme razvuci prvu jufku sto tanje zatim premazati margarin pa nekoliko kasika jogurta pa posuti prazi luk i sve tako do zadnje kore.
1 kockica svezeg kvasca
1 kasika secera
Brasno po potrebi negde oko 500g mozda malo vise
1 solja 200ml jogutra
Soljica ulja
1 margarin
1,5 kg prazi luk
So
Biber
Priprema
U mlako mleko dodati kvasac i secer kada se kvasac otopi zatim dodati solju manju jogutra ,ulje i brasno i polako sve to zamesite u glatko testo .
Podeliti na 6 loptica i ostaviti pola sata nadodju.
Margarin otopiti
Proprziti prazi luk na ulju i ostaviti da se ohladi za to vreme razvuci prvu jufku sto tanje zatim premazati margarin pa nekoliko kasika jogurta pa posuti prazi luk i sve tako do zadnje kore.
Foto Dusica Cvetkovic |
Peci u rernu na 180°C pola sata.
Foto Dusica Cvetkovic |
Нема коментара:
Постави коментар