Potrebno je
1,5kg krompir
2 glavice crnog luka
2 sargarepe
500 g sampinjona
200ml pavlake
So
Biber
Ulje
Voda
Priprema
Na ulju proprziti crni luk ,sargarepu i sampinjone , kada ispasi voda dodati morske plodove zaciniti i dinstati desetak minuta.
U tepsiju iseci na kolutove polovinu krompira pa sipati fil pa opet drugu polovinu krompira.
Odozgo sipati pavlaku i naliti vodu Peci u rernu na na 200 °C 40 minuta
Prijatno
Na ulju proprziti crni luk ,sargarepu i sampinjone , kada ispasi voda dodati morske plodove zaciniti i dinstati desetak minuta.
U tepsiju iseci na kolutove polovinu krompira pa sipati fil pa opet drugu polovinu krompira.
Odozgo sipati pavlaku i naliti vodu Peci u rernu na na 200 °C 40 minuta
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар